top of page
Schattige peuter

Over ons

Bij kinderdagverblijf Nigel’s Kidzz wordt veel waarde gehecht aan veiligheid, kwaliteit en  continuïteit.

In onze vestiging in Rotterdam-Tarwewijk worden kinderen opgevangen in een veilige, vertrouwde en huiselijke sfeer. Een plek waar kinderen én ouders graag langskomen. Een plek waar ieder zich thuis voelt!

Ouders kiezen voor kinderdagopvang die een stimulerende omgeving biedt aan hun kinderen. Kinderdagverblijf Nigel’s Kidzz is een plek waar persoonlijke aandacht voorop staat, waar wij ons volledig op u en uw kind richten. Zo kan uw kind opgroeien tot een zelfstandige peuter.

Met een visie gebaseerd op normen en waarden die voortkomen uit het christelijke geloof, wordt gewerkt volgens ons pedagogisch beleidsplan. Hierin is ieder kind tussen 0 en 4 jaar oud welkom ongeacht (geloofs)overtuiging, status of afkomst.

Samen met de kinderen doen onze ervaren, goed opgeleide en gemotiveerde leidsters iedere dag veel activiteiten. Buiten dat het vooral heel leuk is om te doen, kan uw kind zich bij onze activiteiten zowel motorisch als cognitief beter ontwikkelen. Het is daarnaast ook heel goed voor de sociale ontwikkeling om met andere kinderen te spelen. Onze leidsters kijken goed naar de kinderen om te ontdekken hoe de kinderen nog beter gestimuleerd kunnen worden en kunnen ontwikkelen.

bottom of page