top of page

Onze vestiging

Naast een kwalitatief goede kinderdagopvang is het fijn wanneer u terecht kunt bij een opvang in de buurt van waar u woont of werkt. Dit is prettig in verband met het brengen en halen van uw kind. Bovendien is dit ook fijn omdat de kinderen vriendjes in de buurt zullen krijgen.

Kinderdagopvang Nigel’s Kidzz heeft een geweldige locatie in Rotterdam in de Tarwewijk. De vestiging is gelegen op de begane grond waardoor er geen lastige trappen te beklimmen zijn. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is kinderdagverblijf Nigel’s Kidzz gemakkelijk te bereiken.

Met de huiselijke en kindvriendelijke inrichting kan uw kind zich hier, net als thuis, prettig en veilig voelen. Wij vinden het belangrijk dat de kinderdagopvang een stimulerende omgeving is voor kinderen. Daarom hebben we veel aandacht besteed aan ruimte om te spelen en knutselen. Maar ook om gezamenlijk een hapje en drankje te doen. Uiteraard is onze vestiging ook goedgekeurd door de GGD en inspectie.

De kinderen vinden het erg leuk om buiten te spelen in onze omheinde beschutte tuin. Rijden op een skelter of kinderfietsje, spelen met de bal of met ander speelgoed. We gaan graag naar buiten en maken dan ook regelmatig uitjes, bijvoorbeeld naar de grote speeltuin dicht bij het kinderdagverblijf.

bottom of page